sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Maj Karma - Kerubi Joensuu 12.3.2016

No niin, voi ruksia yhden voimayhtyeen pois listalta. Nyt on tsekattu livenä Maj Karman lavakunto, ja havaittu se hyväksi. Piti ihan mennä ihan pohjois-karjalaan asti, että tiemme kohtasivat, mutta kyllä kannatti. Ei ollenkaan huono veto, itseasiassa harvoin on kotimaisen bändin tiimoilta näin tiivistä rypistystä päässyt nauttimaan.

Yhtye soitti tiukasti, ja hurjalla energialla. Aneeminen meininki löytyi yleisön puolelta, mutta kai tuo on aika normisettiä suomen keikolla? En itsekään jaksanut pomppia, mutta diggasin kyllä ihan kympillä. Juuri sopivan pituinen (noin 1h 20min) setti ja minun toivelistalla ollutta "valehtijaa" ei soitettu, mutta aina ei voi saada kaikkea.

Samalla tuli katsastettua ensimmäistä kertaa Kerubi, tuo legendaarinen rock-clubi joka ei ollut niin räkäinen kuin oletin. Kaikki oli itseasiassa jopa häiritsevän tip-top kunnossa, siis noin rokkiluolaksi. Ei iskenyt oksennuksen tms. haju sieraimiin heti, kun astui pääsaliin (kuten esim Tavastialla) ja muutenkin tila vaikutti siltä, että se saattoi olla jopa suunniteltu soittokeikkoja varten. Sainkin kuulla, että tämä oli uusi sijainti, ja se vanha mesta oli ollut sokkeloinen ja kaikinpuolin "rock". No, ehkä parempi näin.

Totuuden nimessä pitää sanoa, että keikka oli ns. kiva boonus, joka sattui samaan ajankohtaan kuin vierailu sukulaisten luokse. En siis pelkästään bändin takia ajanut kolmatta sataa kilometriä suuntaansa. 

Tästäkin huolimatta voin käydä toistekin tsekkaamassa niin Kerubin, kuin Maj Karman. 

Kiitos Maj Karma, kiitos Kerubi, kivaa oli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti