keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Gilmore Girls - Kaudet 1-7 - Netflix

Jopas oli idea. mutta tulipa tehtyä, eli nyt on katsottu joka ikinen Gilmore Girls jakso, joka on koskaan tehty. Kaikki 7 (seitsemän!) kautta. Jakso silloin tällöin ja kas, puoli vuotta myöhemmin on koko sarja katsottu.

Mitä jäi käteen? Paljon nokkelaa dialogia, raivostuttavan(?) teinin kasvutarina, ja jatkuva hämmästely siitä, miten paljon noilla isovanhemmilla oikein on fyrkkaa. Ekat viisi kautta on melkoista verbaalista ilotulitusta, ja sitten vähän lopahtaa. Kaksi viimeistä kautta ei rokkaa samalla lailla, kuin ekat viisi, mutta kyllähän nekin katsoo. Jotenkin "ihmelapsi" Roryn saamattomuus(?) ei hämmästytä. koska vaikka tuo näyttää pärjäävän, niin kunnianhimoa puuttuu. Ainakin jos vertaa kämppikseen, joka on sitten vedetty niin överiksi, että huh-huh.

Tulihan katsottua, ja nyt saan DVD-hyllyyn kivasti tilaa, kun voin kantaa kausiboksit kellariin säilöön. Ja ei, en lähde lukemaan Gilmore Girls lukulistaa läpi, tai tsekkaamaan jokaista bändiä, joka sarjassa mainitaan. Joku raja höpsismissäkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti