maanantai 28. elokuuta 2017

Itse ilkimys 3

Tämä tuli nähtyä jo aikapäiviä sitten, mutta eipä ole tullut muistettua laittaa siitä mitään ylös tänne. Korjataan nyt tilanne ja varmaan tulee useampi päivitys putkeen, koska aika paljon on tullut kuitenkin kaikenlaista luettua ja katsottua.

Lapset mukaan (taas kerran) alibiksi ja katsomaan millaisen naurupläjäyksen ovat saaneet tällä kertaa aikaiseksi. No, aika laimean, täytyy sanoa. Niin kovasti olisin halunnut lähteä vatsa nauramisesta kipeänä ulos teatterista, mutta kun ei niin ei.

Aikamoinen sillisalaatti ja sivujuonnehässäkkä. Gruu saa kenkää, ja vaimo kanssa (mitäs meni esittämään ultimaatin), kun kasarirosvon onnistuu livahtamaan jälleen kerran. Sitten löytyy Gruun kadonnut veli, jolla tuntuu pätäkkää riittävän, joten eikun sinne tutustumaan. Gruun vaimolla on ongelmia lasten kasvattamisen kanssa, Minionit joutuvat linnaan (ehkä leffan parasta antia) ja tietysti tulee tilaisuus yrittää napata se kasarirosvo uudemman kerran. Mitäpä luulette? Onnistuuko?

Ehkä tämä paranee kun tulee joskus vastaan alelaarista, ja katsoo uudemman kerran, mutta ei ollut kovin hääppöinen esitys. Valitettavasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti