maanantai 2. toukokuuta 2016

Interstellar - Bluray

Ööh ... mitä ihmettä minä justiinsa katselin melkein kolmen tunnin verran? Avaruusseikkailu 2001 re-make? Tämä taisi lipsahtaa taiteen puolelle, tai oli muuten vain liian hienostunut minun rajoittuneille aivoilleni.

Maapallo on selvitystilassa, check. Ilmeisesti ihan omaa syytämme, check. Mikälie home tuhoaa satoa niin, että vain maissi enää selviytyy ja sekin on kohta muisto vain. Vahva ympäristöteema, check. Sitten on madonreikiä, aikamatkailua, tai ainakin aikavelkaa. Minullakin taisi olla univelkaa tätä katsoessa, kun en pysynyt kärryillä, tai tiedä häntä. Olikohan tämä vähän samanlainen tapaus, kuin Hyperion kirjat? Vilkaiset hetkeksi muualle ja putoat kärryiltä samantien = ei löysää.

Pitänee katsoa joskus uusiksi, mutta siihen menee kyllä useampi vuosi. Ei tämä näköjään muidenkaan mielestä ole oikein osunut maaliin. Saanut varmaankin varmuuuden vuoksi hyviä arvosanoja, kun kukaan ei kehtaa myöntää, että ohi meni. Iso elokuva, siitä ei ole epäilystäkään, mutta ei nyt vaan kanna loppuun asti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti