sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Logan - bluray

Näitä supersankarileffoja on jo niin paljon, että ei oikeasti pysy perässä. Vaikka sarjakuvia paljon luenkin, niin ykkönen on ja pysyy (Batman) ja kaikille muille hahmoille jää minun kirjoissa vain sivuhuomioita ja murusia.

Semmoinen pienen pieni valonpilkahdus kaikessa siinä supersankarielokuvien massassa on ollut Ironman. Pitkälti sekopäisen esittäjänsä ansiosta. Hyvänä kakkosena tulee sitten Wolverine, ja veikkaan tämänkin hahmon hyvyyden olevan pitkälti esittäjänsä, Hugh Jackmanin ansiota. Nyt vaikuttaa vähän siltä, että tätä herkkua on tarjolla viimeistä kertaa, ja joku muu saa vetää Wolverinen viitan jatkossa ylleen. Hughia ei ilmeisesti enää kiinnosta.

Supersankarielokuvaksi tämä on yllättävän synkkä, ja vaikka olisitkin jotenkin super, niin se ei tarkoita, etteikö siviilielämäsi menisi päin sitä itseään. Kun supersankarointi ei lyö leiville, pitää ajaa (Meksikosssa?) limusiinia, että saisi ostettua ruokaa, ja pomolle lääkkeitä. Hänellä kun menee vieläkin huonommin. Sitä yrittää vaan elää hissukseen, ja pysyä pois tutkasta. Sitten pahikset(?) pääsevät jäljillesi, ja se siitä rauhasta sitten. Pakko lähteä karkumatkalle, ja siinä sitä taas aitaa kaatuu ja tanner tömisee.

Synkkä tarina, yllättäviä käänteitä ja ehkä paras supersankarielokuvan lopetus ikinä. Suosittelen melkein jo pelkästään lopun takia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti