sunnuntai 28. tammikuuta 2018

Wonder Woman - bluray

Jahans, (sarjakuva)hahmo josta en tiedä juuri mitään, on saanut nyt oman leffan. Ilmeisesti kovasti odotetun sellaisen (koska tasa-arvo) tai jotain, ja hype on ollut ihan kohtuullinen. Tämä hahmo on kai jenkeissä tosi iso, mutta muualla ei kovinkaan hyvin tunnettu.

Tämä on kai tarkoitettu sarjan avaukseksi, ja jos näin, niin ihan mukiinmenevä semmoinen. Ollaan paratiisisaarella, elämä on leppoisaa ja kaikkea semmoista normia paratiisisaaren meininkiä, mitä nyt miehet puuttuvat kokonaan. Sitten pahuus tulee lähelle sodan muodossa, ja sitähän on sitten lähdettävä tutkimaan.

Ryminää ja räiskettä piisaa, koska onhan tämä kuitenkin super-sankarileffa. Juonenkäänteet ovat juuri niin uskottavia, kuin ne nyt tämän genren leffoissa voivat olla. Juoneen on ympätty yksi täysin turha rakkausstoori, mutta kyllä sen jotenkin kestää.

Jos nyt vahvoja naisia haluaa etsiä elokuvista, niin se uusin Mad Max taitaa edelleen asettaa riman, jota muut elokuvat saavat ihan rauhassa tavoitella jatkossakin.

Ei tämä huono ollut, ei missään tapauksessa, mutta minusta aika standardituotos. Jäämme odottamaan jatkoa mielenkiinnolla, ja sitä odotellessa pitäisi kai ostaa se RW-kustannuksen julkaisema sarjis tästä samasta aiheesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti