maanantai 23. huhtikuuta 2018

Ready Player One - Trio 123 VIP sali Kotka

Tiesin tästä tasan sen, että perustuu kirjaan, ja että Steven Spielberg ohjannut. Kamu jota yritin houkutella mukaan totesi jonkun hänen luottokriitikonsa todenneen, että: "kirja oli parempi". Tulkitsin tuon kieltäytymiseksi kutsusta ja menin katsomaan leffan vanhemman pojan kanssa, jolle taisi kolahtaa ihan kympillä.

Kaunis on, vaikka virtuaalisessa maailmassa viivytään välillä ehkä liiankin kauan. Sen tietysti ymmärtää, kun aihe nyt on mikä se on. Silti pari kertaa hiipii mieleen, että koskakohan tämä videopelianimaatio oikein loppuu?

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita piisaa, eikä logiikan ole annettu pilata juonen kuljetusta. Pahiksien omia turvallisuusjoukkoja riittää jokaiseen kadunkulmaan, joten kun viimeisen 5min aikana tulee ensimmäinen poliiauto huudeille, niin melkein tuhahdan ääneen. Samapa tuo, ei nyt nipoteta turhasta.

Kuten jo sanoin, komea ja vauhdikas, mutta muuten muistijälki oli kovin ohut. Oma lisäarvo tulee varmaankin siitä, kun tätä joskus levyltä katsoo hidastettuna ja yrittää pongata/tunnistaa kaikki peli yms. hahmot mitä sinne on survottu. Sitä tavaraa riittää ja paljon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti