perjantai 11. toukokuuta 2018

Operation Odessa - NetFlix

Eeeee, ei voi olla totta? Ei voi mitenkään pitää paikkansa? Tuossa siis ensimmäiset reaktiot tähän dokkariin. Voisiko kukaan käsikirjoittaja oikeasti edes keksiä tämmöistä juonta? Okei, olet huumeparoni, jolla on rahaa jo enemmän kuin tarpeeksi, mutta lisää pitäisi saada. Sitähän saa salakuljettamalla kamaa jenkkeihin, mutta (pien)lentokoneellinen on loppupelissä aika pieni määrä. Mitäpä keksittäisiin?

No, Neuvostoliitto kaatuu sopivasti ja sieltähän saa vaikka mitä. Kuten esimerkiksi järeitä sotilaskäyttöön tarkoitettuja helikoptereita. No joo, maksaahan ne, mutta hitsi kun yhteen mahtuu paljon kamaa kerralla.

Mitä sitten kun sekään ei enää riitä? Jumbojetti on hidas ja näkyy mokoma tutkassakin hyvin. Liian helppo saalis tyhmille poliiseille, jotka yrittävät sotkea meidän bisnekset.

Sitten joku saa älynväläyksen: hommataan oma sukellusvene! Eikös niillä neukuilla ole semmoisiakin? Kai niistä nyt yksi joutaa meille? Ja eikun selvittämään asiaa. Pari tiedustelua, ja jep kyllä vaan. Sukellusvene järjestyy. Haluatteko sen ohjuksilla, vai ilman?

Aikamoinen dokkari. Saatte ihan itse katsoa saivatko huumeparonit sukellusveneen lopulta käyttöönsä, vaiko eivät. Sanattomaksi veti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti