perjantai 11. toukokuuta 2018

Polkkakuningas - Netflix

Voi veljet miten tyhmiä ihmiset voivat olla? Siis oikeasti... Tämän kundin bisnes meni näin: hänellä oli iso bändi (= isot kulut), joka soitti polkkaa. Joka, vaikka miten eläisit polkkakuplassa, on kuitenkin marginaalimusiikkia. Keikkojen soittaminen oli lähestulkoon ainoa tulonlähde pienen levymyynnin lisäksi. Jos siis unohdetaan matkamuistomyymälä, joka myi jenkeissä matkamuistoja Puolasta... Ööh siis mitä? Jos minä haluan matkamuiston Puolasta, niin enköhän minä mene paikan päälle, ja ostan sen sieltä?

No, tämä kundi kuitenkin lupasi, että "investoi minuun ja saat rahoillesi 20% (parhaimmillaan) koron" ja ihmiset investoivat. Yhteensä useamman miljoonan. Ahneus on ilmeisesti suurempi voima, kuin tyhmyys. Kaveri kiitti ja kuittasi + eli makeaa elämää niin kauan, kunnes käry kävi.

Jack Black on pääosassa aiheesta tehdystä elokuvasta, joka ei ole mitään komedian riemujuhlaa, mutta kyllä tämän nyt kerran katselee. Koska leffa perustuu tositapahtumiin, niin sen katsoo lähinnä monttu auki, ja myötähäpeä tulee sitten viimeistään lopputekstien "polkka-rap" aikaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti