torstai 15. syyskuuta 2016

Red Hot Chilly Peppers - Hartwall Areena 14.9.2016

Pitkään siinä meni, mutta nyt voin ruksia pippurit pois "nähtävä livenä"-listalta. Hieman mietitytti etukäteen, että jaksavatko sedät heilua koko keikan. Bändin musiikki on kuitenkin aika energistä ja 3/4 orkesterin jäsenistä on jo yli 50v.

Huoleni oli turha, bändi soitti tiukasti. ja huikealla energialla. Flow jaksoi hyppiä ja pomppia, koko keikan ajan ja ensimmäisne kerran paita taitaa lentää päältä jo toisen biisin jälkeen. Vielä oikein korostaakseen kovaa kuntoaan, Flow kävelee encoren aluksi lavan poikki käsillään. Valoshow oli sekin hieno ja jotain uutta.

Vaikka Flow teki parhaansa viedäkseen shown, kitaristi Josh kiinnitti huomioni. Harvoin olen nähnyt kenenkään piiskaavan kitaraa livenä sellaisella raivolla, kuin mitä hän lavalla harrasti. Annan jopa lopun kotiyleisön(?) kosiskelun Jokeri-paita päällä anteeksi, esitys on niin hieno ja energinen. Sekään ei haittaa, että herra vetäisee soolona yhden säkeistön Brucen "I'm on Fire" biisistä, ja kun heti perään tuli "Under The Bridge", niin aika jees meininki.

Settilistan puolesta olisin ottanut mieluummin TI illan version, mutta kaikkea ei voi saada. Etukäteen tsekkasin TI listan, ja myhäilin tyytyväisenä. Enpä osannut arvata, että siitä menee 4/5 vaihtoon toisen illan keikalle.

Pippureissa on edelleen potkua ja kyllä tämä kannatti kokea livenä.

Kuvan (c) Sami Lommi



Sitä lämppäriä (The Battles) inhosin sydämeni pohjasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti