keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Gilmore Girls - A Year in the Life

Tunnustetaan, olen katsonut joskus aikoinaan Gilmore Girls sarjaa. Hyllystäkin se taitaa löytyä kokonaisuudessaan, mutta en ole ihan kaikkia jaksoja katsonut. Oikeastaan luulen, että välissä saattaa olla kokonaisia tuotantokausia, joita en ole nähnyt. Tunnen kuitenkin hahmot, ja tiedän tapahtumat, noin suurinpiirtein.

Vaimo on sitten sitäkin isompi GG fani. Kun TV päivittyi (sattumalta) samana päivänä semmoiseksi, jolla pääsee Netflix-palveluun ilman kikkailua, kun tämä odotettu(?) jatko-osa ilmestyi sinne, taloutemme siirtyi Netflix aikaan. Eikä minulta paljoa kyselty. Vaikka olenkin fyysisen median kannattaja, niin täytyy vanhankin jäärän myöntää, että palvelu on hyvä. Tai ainakin se on helppokäyttöinen, ainakin silloin, kun netti ei töki. Se on myös ilmeisen kannattavaa bisnestä, koska heillä on varaa omaan laadukkaaseen tuotantoon.

Tässä oli kai tekijöinä vanha kaarti, ja kaikki vanhat näyttelijätkin, yhtä lukuunottamatta. Ehti äijä nimittäin kuolemaan, mutta on kuitenkin tässäkin sarjassa mukana. Jos ei muuten, niin ainakin älyttömän kokoisen muotokuvan muodossa.

Eihän näissä jaksoissa oikeasti tapahdu mitään. Näppärää dialogia, ja en muistanutkaan miten paljon tässä sarjassa puhutaan, sekä kevyttä huumoria arkipäiväisistä asioista. Tarina jatkuu siitä mihin se aikoinaan jäi, mitä nyt välissä on useampi vuosi. Ja se tarina loppuu semmoiseen kohtaan, että kovimmat fanit saattavat ulvoa tuskasta. Minusta se oli harvinaisen looginen loppu ja elämä se vaan jatkaa kulkuaan.

Laadukasta draamaa(?), ja ns. helppoa katseltava. Jos tykkäsi niistä aikaisemmista kausista, pitää tästäkin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti