torstai 8. joulukuuta 2016

Too Much …is never enough - Savoy teatteri 26.11.2016

Reuben Kaye, eli "Ruupeni", kävi täällä taas. Kolmas kerta, ja kolmas pongaus. Tästä on näköjään tullut tapa. Herra itse kyllä sanoi lavalta, että olisi suomessa neljättä kertaa, mutta uskon hänen olevan tässä väärässä. Se eka show oli "Evening with Burlescue", sitten "Viva-Las Divas" ja nyt tämä "Too Much ... is never enough".

Joka oli samalla paras show, jonka mies on suomeen tuonut. Ainakin viimeksi Viva Las Divas showssa ne numerot olivat mielestäni vähän semmoista täyteohjelmaa, joiden välissä Reuben kävi laukomassa kaksimielisiä vitsejään, mutta nyt koko show oli ns. asiaa.

Oli jonglööriä, kaikenlaista tasapainoilijaa ja tietysti burlescue esitys. Niin ja semmoinen pieni kiinalaistäti joka roikkui hiuksistaan katosta, ja teki temppuja. Sattui omiin tukanjuuriin, kun katseli sitä touhua. Nyt oli mukana vain yksi laulajatar, mutta sitäkin parempi. En tosin muista hänen nimeään, mutta hyvä oli.

Reuben oli elementissään ja kukaan ei ollut turvassa. Aivan sama missä päin katsomoa istuit. Sen sai kokea karvaasti yleisöstä kaksi naishenkilöä. Ensimmäinen kärähti salamavalon käytöstä. Eikun salin valot päälle, ja etsimään syyllistä. Kun tämä löytyi ja erehtyi antamaan puhelimensa Reybenille, tämä nauhoitti sillä semmoisen videon, että ei taatusti löydy keneltäkään muulta. Lähikuvaa herran kielestä, kitarisoista ja siihenmalliin. Kuten herra itse totesi puhelinta palauttaessaan: "sinun pitää todennäköisesti keittää se". Toinen onneton muuten vaan tsekkaili puhelimellaan netistä jotain, mutta luurin sininen kajastus paljasti touhut. Eikun uudelleen salin valot päälle, ja etsimään syyllistä. Muistakaa tämä, jos satutte herran(?) showhun; pidetään se luuri taskussa, ja kaikkein mieluiten kokonaan pois päältä. Muuten on semmoinen vaara, että joudut osallistumaan showhun. Jos taas haluat osallistua showhun, eturiviin vaan. Jos Ruupeni ei muuten huomioi sinua, yritä ottaa hänestä valokuva kesken shown. Turha tulla sitten itkemään, jos saat liikaa huomiota, sinua on varoitettu.

Hyvä show, juuri oikean mittainen, ja erittäin hyvin rytmitetty. Saa tulla myös ensi vuonna, ja Savoy teatterissa tavataan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti