torstai 15. joulukuuta 2016

Spectral - Netflix

Jahans, jopas oli ryminää. Kai tämä yritti olla Sci-fi, ja niinhän tämä olikin, ainakin semisti. Juonessa aseita kehittävä insinööri joutuu kenttäkomennukselle. Hänen sotilaille kehittämissään vidolaseissa nimittäin näkyy jotain, jota paljas silmä ei erota, ja se jokin on erittäin tappava. Armeija tietysti epäilee vastustajalla olevan jotain häiveteknologiaa, josta on otettava selvää.

Sitten ollaankin jossain Itä-Euroopan rauniokaupungissa, jossa nopeasti selviää, että nämä mitään häiveteknologialla varustettuja sotilaita ole, vaan jotain ihan muuta.

Alku tökkii, juonessa on aukkoja, ja jossain vaiheessa arvaan miten tämä tulee päättymään, ja mitä ne haamut oikeasti ovat. Se oikeastaan loksahtaa heti kohdilleen, kun tämä insinööri kertoo tiimille, että "niiden täytyy olla ihmisen tekemiä, ja jos ne ovat ihmisen tekemiä ne pystyy pistämään palasiksi".

Tämän paljastuksen jälkeen rymistellään oikein urakalla. Jos keskittyy vain räjähdyksiin, niin ei kai sillä ole kauheasti väliä, että siinä vaiheessa logiikan viimeisetkin rippeet lentävät  iloisesti roskikseen.

Ihan viihdyttävä rypistys, mutta ihan syystä tämä meni suoraan Netflix levitykseen, eikä teattereihin.

Rambo tuned Ghostbusters, with BIG guns ... :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti