sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Eddie The Eagle - bluray

Muistan (tai luulen muistavani) katselleeni Calgaryn olympialaisia ja kyllä, se on Eddie THE EAGLE Edwardsin ansiota. Joku Nykäsen Matti taisi hoitaa silloin aika monta mitalia himaan, mutta sitähän häneltä kai odotettiinkin. Eddie oli jotain ihan muuta, varsinainen positiivisuuden lähettiläs ja nyt hänen tarinastaan on tehty elokuva. Pääosassa itse Wolverine, eli Hugh Jackmann. Ja en tosiaankaan keksi miten hänet saatiin houkuteltua tähän suhteellisen pienen budjetin elokuvaan mukaan. Ehkä hän on mäkihyppyfani? Mene ja tiedä...

Tämä on todellinen hyväntuulen elokuva. En tiedä (enkä välitä) miten tarkasti tämä menee historian kanssa, eikä sillä ole mitään väliä. Eddien tarina on hauskaa seurattavaa ja se "meidän" Matti vilahtaa kuvissa pari kertaa (ruotsalaisen esittämänä, huoh). Puhuukin niin hyvää englantia, että en usko meidän masan moiseen pystyneen.

Spottasin minä yhden virheenkin. Nämä kaikki hyppäävät V-tyylillä ja se taidettiin keksiä vasta myöhemmin. Eivät kai löytäneet leffaan enää ketään joka osaisi vanhan, huonomman, tyylin. Annan tämän anteeksi ja suosittelen tätä, vaikkei urheilu muuten kiinnostaisikaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti