sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Queen & Adam Lambert - Hki 19.11.2017

Jahans, nyt onkin tiukka paikka. Adam Lambertilla nimittäin. On tainnut olla jo monta vuotta. Äijä nousee lauteilla paikkaamaan miestä, jota ei pysty paikkaamaan. Asia, jonka hän tunnustaa itsekin lavalta käsin, kehoittaa meitä unohtamaan vertailut ja pitämään hauskaa. Hyvä neuvo. En tunne miestä, enkä hänen biisejään, mutta hoitaa tonttinsa ihan OK.

Hitti toisensa perään vyöryy lavalta ja pari harvinaisempaakin biisiä kuullaan, kuten "Stone cold crazy", tai "I am love with my car". Bileethän nämä ovat, huolimatta siitä, että meidän takana joku urpo mussuttaa jotain istumapaikoista. Harvemmin (en koskaan aikaisemmin) olen keikalla takana oleville kansainvälisiä vilautellut, mutta nyt pääsi käymään niin, eikä vieläkään kaduta. Pysykää himassa, ja katsokaa keikat levyiltä jos näkyvyys on se asia numero yksi. ... hemmetin postimerkkeilijät.

Freddie tulee myös moikkaamaan meitä, parikin kertaa. Hän vetää videolta Brian Mayn kanssa duettona "Love of my life" ja nyt isommillakin miehillä silmäkulmat kostuvat, melkein. Voi pojat mikä ääni.

Lava taisi mukailla "Red Specialin" muotoja, tosin varmaan hieman normia lyhyemmällä kaulalla. Ei mahdu Hesan halleihin näiden productioiden suurimmat versiot. Rekkoja muuten piisasi lavan takana enemmän kuin tarpeeksi. Jos ette tiedä mikä on "Red Special", niin ei oo minun ongelma.

Ihan oli lystiä, mutta tuskin menen uudestaan, vaikka tänne tulisivatkin. Ne alkuperäiset (lavalle kavunneet) Queen miehet ovat hekin jo aika vanhoja, että tuskin he enää pitkään jaksavat kiertää tätä palloa. Lavalla ei siis nähty alkuperäisbasistia John Deaconia, joka taisi vihata julkisuutta jo silloin kun kiersivät Freddien kanssa. Kiertueella on kuitenkin hänen siunauksensa, joten sama kai kuka siellä paukutteli bassoa menemään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti