maanantai 29. huhtikuuta 2019

Avengers Endgame - Kotkan Kinopalatsi

No eipä mikään ihme, että minulla on mennyt laskuri sekaisin jo aikapäiviä sitten. Tämä on kuulemma jo 22. Marvel universumiin sijoittuva elokuva, jotka siis linkittyvät juonen puolesta toisiinsa. Kun en ole sarjakuva-expertti, niin ei mitään hajua onko elokuvien tarinoissa kuinka paljon yhteistä sarjakuviin, vaiko pelkästään hahmot? Oma veikkaus, että vain hahmot on lainattu ja muuten juoni on askarreltu kasaan ihan elokuvaa varten.

Tämä ilmeisesti lähti aika räväkästi liikkeelle, ja rikkoi heti kaikki mahdolliset lipunmyyntiennätykset. Tarkoittanee varmaan sitä, että jonkinlaista jatkoa/sivujuonnetta on tulossa. Eiköhän näitä tehdä niin kauan, kun yleisö käy katsomassa. Surullista, että se sarjakuva, josta nämä kaikki ponnistavat on enemmän tai vähemmän nykyään henkitoreissaan.

Anyway, tästä leffastahan minun piti jotain... No en spoilaa, muuta kuin sen verran, että lopputekstejä ei kannata istua läpi ja odottaa sitä vihonviimeistä videonpätkää, josta saataisiin vinkkejä mitä tuleman pitää. Sitä ei tule, tekstit loppuvat, ja se siitä. Noin, säästin teiltä 5min johonkin muuhun touhuun, vaikka snägärin jonossa seisomiseen.

Itse leffa on pitkä, minusta hieman kehnosti tasapainotettu, mutta kyllä tämän nyt kerran katsoi. Taistelut ovat luonnollisesti tosi isollaan, sitten kun siihen asti lopulta päästään ja ihan hyvää läppää välillä. Varsinkin Thorin kustannuksella.

Jos olet fani, niin menet katsomaan muutenkin. Jos et ole, odota levyä, tämä on oikeasti pitkä leffa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti