tiistai 9. huhtikuuta 2019

The Dirt - Törkytehdas - Netflix

Se joka olet lainannut minun Törkytehdas kirjan, palauta se heti!

No, se siitä ... kirja on luettu aikoinaan melko tuoreeltaan ja oli hysteerinsen hauskaa(?) luettavaa. Ainakin siihen saakka, kun Razzle kuolee ja lekurit ilmoittavat jätkille, että jos tämä meno jatkuu ... niin, no .. ei jatku pitkään. Ne bileet taisivat aikoinaan loppua kuin seinään.

Se toinen kirja Crue kirja: "Heroiinipäiväkirjat" kannattaa lukea myös. Toista yhtä realistisen raadollista kuvausta nistin elämästä tuskin on olemassa. Törkytehdas bilettää, ja Heroiinipäiväkirja kertoo sitten totuuden biletyksen kääntöpuolesta.

Leffaa saatiin odottaa aika monta vuotta. Syynä kai bändi itse, ja ei sen takia, että olisivat halunneet siloitella tarinaansa, vaan päinvastoin. Bändille kai tarjottiin useampaa kässäriä, mutta sanoivat kaikille niistä EI, koska niitä oli siloiteltu liikaa.

Nyt leffa on kuitenkin saatu vihdoinkin ulos, ja vaikka tarinaa on kuitenkin hieman siloiteltu (eikä faktatkaan nyt mene ihan 1:1), niin onhan tämä aikamoinen paketti. Ensimmäiset 5min ovat taatusti räväköin elokuvan aloitus vähään aikaan ja meno ei kauheasti laimene kun leffa etenee. Käännöskohta tässäkin on Razzlen kuolema, rauhoittuminen ja uusi nousu.

Hyvää viihdettä, ei lapsille ja puutteistaan huolimatta vuoden 2019 paras musaleffa so-far, vaikka tuskin tälle Oscareita myönnetään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti