tiistai 8. syyskuuta 2015

Mission impossible - Rogue Nation

LA illan päätteeksi löydän itseni oikeasta leffateatterista. Oho, ja oikein VIP-sali, missä kunnon löhöasentoon menevät lepotuolit. Miten tässä näin pääsi käymään?

Tunnustan, että vaikka Tom Cruise henkilönä ei ole minusta kauhean fiksu, tai symppis, pidän hänen leffoistaan. Joten filmi pyörimään, kyllä se varmaan viihdyttää.

2h 10min myöhemmin ...  no, olihan taas pläjäys. Ei Mission Impossible sarjaa koskaan ole voinut liiasta realismista syyttää, eikä pääse nytkään. Leffa paahtoi menemään sata lasissa, maasta toiseen. Maalla, merellä (tai ainakin vedessä) ja ilmassa. Tietotekniikan mielikuvitukselliset ratkaisut saivat aikaan päänsärkyä, kuten aina tämän sarjan kanssa. Tuttua settiä, jos on nähnyt sarjan aikaisempia leffoja. Pari vitsiä jopa nauratti, uskoakseni jopa ihan siinä kohtaa, missä ohjaaja sen tarkoitti.

Minusta tämä oli vähän liian pitkä. Ei ole hyvä merkki, jos kesken leffan tarkistaa kelloa. Puoli tuntia tiiviimpi paketti, niin hyvä olisi tullut. Stuntit ovat komeita, juonenkäänteitä piisaa, mutta ei vaan lähde. Ehkä olen jo liian vanha tämän genren leffoihin? Tai nähnyt tämän saman leffan jo liian monta kertaa?

Erikoismaininta siitä, että BMW logo hierotaan katsojan naamaan aika moneen kertaan. Ei kovin hienotunteista tuotesijoittelua.

Kokonaisuutena ihan OK leffa. Saatan ostaa alekorista omaan kokoelmaan. Kunhan se bluray ei maksa vitosta enempää. Huonomminkin olisi voinut LA iltansa viettää.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti