sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Viva Las Divas (Savoy Teatteri - HKI)

Vuosi sitten tuli käytyä Savoy teatterissa katsomassa semmoinen esitys, kuin An Evening of Burlescue. Show oli hyvä ja siinä oli paljon silmäkarkkia: kauniita naisia, paljasta pintaa, flirttiä, paljon höyheniä jne. Kaikkein parasta oli kuitenkin MC, eli Master of Ceremony, tuttavallisemmin: juontaja. Mr Reuben Kaye vei meitä (eli yleisöä), räävittömällä esityksellään, kuin kuoriämpäriä.

Kun sitten pongasin herran naaman HS ilmoituksesta, menivät liput välittömästi tilaukseen. Shown nimi oli tällä kertaa "Viva Las Divas", joka käytännössä tarkoitti Drag-Showta, eli miehiä mekoissa. Aivan sama, mitä välissä näytetään, kunhan Reuben käy välillä lavalla laukomassa kaksimielisyyksiään.

Savoy teatteri oli tälläkin kertaa paikkana, ja shown alkamista odotellessa ehdin laskemaan mitä kaikkea olen käynyt salissa katsomassa. Muistin ainakin nämä: Julia Vuoren Sikabaletti (josta en muista juuri mitään), Aboriginaalien musiikkiesitys (josta muistan yllättävän paljon), sekä Hollannin ylpeys The Nits, sekä tietysti se Burlescue show. Jos oli vielä jotain muuta, ne ovat varmaankin olleet niin huonoja, että ansaitsevat tulla unohdetuiksi.

Anyway, se menneistä, takaisin tämän shown muisteloihin. Reuben oli vedossa, stand-uppia, tuhmia vitsejä, ja pari biisiäkin hän vetäisi. Välillä joku Ransu-koira kävi vetäisemässä biisin, mutta eipä niistä pahemmin jäänyt muistijälkiä. Shown akrobaatti-osuus oli kyllä hieno. Sitä olisi katsonut pidempäänkin. En muista, että olisin koskaan aikaisemmin nähnyt kenenkään tekevän vastaavia temppuja. Siitä vain treenaamaan.

Jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin 80% Reubenin vitseistä oli jo kuultu vuosi sitten, mutta silti ne naurattivat. En tiedä kestääkö kolmatta kertaa, mutta se jää nähtäväksi. Ehkä hän osaa uudistua, en tiedä. Herra on käynyt tasan kaksi kertaa Suomessa, ja olen nähnyt molemmat show't, oho.

Jos tämän innoittamana lähdet katsomaan Reubenia, kun hän tulee seuraavan kerran Suomeen, niin vinkki: hanki paikka riviltä 1-3, vasen laita, mahdollisimman reunasta. Päälle farkut, ja ruutu-flanellipaita. Jos pystyt, kasvata parta ja huolittele se ennen showta. Enjoy the ride ;-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti