tiistai 29. tammikuuta 2019

Better Call Saul - Kaudet 1-4 Netfix

Jos menee Breakin Bad tyyppisen toiminnan perässä katsomaan tätä sarjaa, niin saattaa pettyä. Juu, tämä kertoo siitä samasta lipevästä asianajajasta, joka häärää BB sivuroolissa, mutta aikaa ennen Breakin Bad tapahtumia. Tosin, mitä pidemmälle mennään kausissa, sitä enemmän alkaa tulemaan viittauksia BB sarjaan. Osa suorastaan hykerryttäviä, mutta toimintaa tässä on paljon vähemmän.

Sarja kertoo miten Jimmy McGill muuttuu Saul Goodmaniksi, ja tekee sen pitkällä kaavalla. Joillekin tämä verkkaisuus ei ehkä sovi, mutta minusta tämä sarja toimii. Toimintaakin piisaa, mutta ei ole samanlaista paahtoa kriisistä toiseen kuin siinä toisessa, emosarjassa.

Jos haluat tietää miten se Los Pollos Hermanos hieno maanalainen laboratorio rakennettiin, tai miten Hector päätyy pyörätuoliin, jne jne. niin tässä sarja sinulle. Ainakin minut yllätti miten Mike Ehrmantraut pystyi tappamaan toisen ampumalla kylmäverisesti aseetonta selkään. Vaikka hänellä usein on moraali näennäisen korkealla, mutta se siitä partiopojasta sitten.

Minä tykkäsin, mutta olen kuullut toisenlaisiakin arvioita. Odotan seuraavaa kautta mielenkiinnolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti