tiistai 29. tammikuuta 2019

Solo A Star Wars Story - bluray

Aika ottaa katseluun ensimmäinen kautta aikojen flopannut SW elokuva. Tätähän kai riivasi hieman samanlainen ongelma, kuin Queen leffaa, eli alkuperäinen ohjaaja sai väistyä ja onnea vaan seuraajalle. Joka oli sitten herra nimeltä Ron Howard, jonka uraan mahtuu monta hienoa elokuvaa. En tosin koskaan ole pitänyt häntä sellaisena ohjaajana, joka osaisi tehdä räiskyvää Sci-fiä ja en taida olla täysin väärässä arvioni kanssa.

Elokuvassa ei periaatteessa ole mitään pielessä, jos nyt katsotaan isolla sapluunalla. Mennään pitkin galaksia aseet paukkuen, vauhtia piisaa ja Woody Harrelson on aina hyvä. Juoni on täynnä aukkoja, mutta mitä siitä? Tämä on avaruusoopperaa ja Sci-fiä! Näyttää hienolta, juoni ei pääse yllättämään ja Millenium Falcon on tuskin koskaan näyttänyt näin hyvältä. Ottakaa nyt nipottajat relaa, se on vain elokuva.

Kaikki varmaan huomasivat pienen piikin alkuperäisen (modifioidun) SW leffan suuntaan, kun Solo todellakin ampuu ensin? Ilman pienintäkään epäröintiä. Nyt on niin selvä ennakko, että ei ole epäselvyyttä "who draw first?". Saattoi olla muitakin, mutta tuo jäi ainakin mieleen.

Ihan jees pätkä, ei minusta kaikkien niiden haukkujen arvoinen. Viihdettä tämä kuitenkin vain on, ja olen nähnyt paaaaaljon huonompiakin Sci-fi leffoja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti