tiistai 29. tammikuuta 2019

Polar - Netflix

Kauhean monimutkainen tuollainen systeemi, jossa tappajaryhmän yhden tehtävä on olla pelkästään houkutuslintu. Eli tissit toiselle suuhun, ja sitten kun tämän kohteen mielenkiinto on toisaalla, eli niissä tisseissä, ryhmä pääsee asemiinsa. Kun tämä houkutuslintu on houkuttelunsa tehnyt, hän hieman väistää ja sitten alkaa paukkua, ja kyllä on sitkeähenkisiä pahiksia.

Olkoonkin, että yksi ryhmän jäsen on varustautunut tarkkuuskiväärillä. Semmoisella, jolla oikeiden erikoisjoukkojen tarkka-ampujat napsivat ISIS veijareita parista kilometristä lämmittelynä. Tyyliin laaki, ja vainaa. Eipä putoa nämä pahikset yhdellä luodilla, vaikka osuessaan sen pitäisi repiä puolet pois, ihan sama mihin kohtaan se osuu. Sentin reikä sisäänmeno, ulostulossa hieman suurempi vaurio, luokkaa tappava.

No joo, leffahan tämä vaan on, mutta eipä ole ainoa aivopieru mikä tähän on päätynyt. Ihan aivot narikkaan touhua, eikä mitään omaa saati omaperäistä. Viihdyttää ja kun loppuu, niin käteen jää ... no eipä yhtään mitään.

Jaa, tämä perustui sarjakuvaan? No enpä tiennyt tuotakaan etukäteen. Juoni on kyllä niin pökkelö, että pois alta. Pääpahiksen nimeä en juuri nyt jaksa tarkistaa, mutta sama kaveri joka Pikku Britannia-sarjassa oli se "kylän ainoa homo". Olisi ehkä kannattanut pysyä komediassa.

Myönnän, että toimintaa oli sen verran, että viihdyin ihan OK. Eipä tarvinnut pahemmin aivosoluja rasittaa juonenkäänteillä. Oli aika suoraviivaista touhua. Leffan loputtua tuli kyllä semmoinen, "Ei hitto mitä mä justiinsa oikein katsoin?"-fiilis.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti