tiistai 18. elokuuta 2015

Dracula Untold

Olen joskus vuonna 1981, tai -82 nähnyt televisiosta Kivikasvojen Dracula shown, joka pelotti nuorta miestä aika kovastikin. Mitään ei myönnetty, mutta kyllä se tuli uniin asti. Muistan myös nähneeni 80-luvulla telkusta useammankin Dracula elokuvan, joista joissakin oli pääosassa itse Cristopher Lee. Kai nekin aiheuttivat säväreitä, en enää muista, toivottavasti ainakin viihdyttivät.

Aiheesta on tehty vaikka kuinka monenlaista leffaa, hyviä ja huonoja, joten en osannut sanoa mitä on tarjolla, kun laitoin yhden uusimmista tulkinnoista pyörimään. Tuskin tämä minua onnistuisi pelästyttämään, mutta kunhan viihdyttäisi.

Ainahan sitä saa toivoa. Ei pelästyttänyt, ja viihtymisen kanssakin oli niin ja näin. Ennalta-arvattavaa tehostejöötiä, jonka ainoa valopilkku on Charles Dancen esittämä vanha vampyyri, jota näkyy aivan liian vähän. Joskus leffa ei vaan lähde kiitoon, ja tämä oli sellainen.

Tämän takia minä jätin iltalenkin tekemättä. Olisi pitänyt lukea arvostelu ensin, mutta tyhmänä luin ne vasta leffan katsomisen jälkeen. Ei tästä näköjään kukaan muukaan ole tykännyt.

Ei kai ne vaan pykää tälle jatko-osaa? En kai minä vaan katso sitä(kin)? Luultavasti vastaus molempiin on "kyllä", huoh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti