maanantai 17. elokuuta 2015

Nälkäpeli - Matkijanärki osa 1

Kirjat löytyvät hyllystä, mutta ei löydy aikaa lukemiseen. Katsotaan sitten elokuva, kun sen kerran sai muutamalla eurolla Makuunista ihan omaksi.

Olisi varmaankin pitänyt katsoa se edellinen osa pohjille, koska kun filmi lähtee pyörimään tajuan, että en muista siitä juuri mitään. Onneksi leffa hieroo olennaiset naamaan, ja oma muistikin palailee filmin aikana pätkittäin. Samalla muistuu mieleen koko trilogian täysin pöhkö alkuasetelma, mutta jos ei anna sen häiritä itseään, niin tämä on ihan viihdyttävä kaksituntinen. Olen tosin lukenut paristakin lähteestä, että kirjat ovat parempia (yllätys). Pitänee kai ottaa jossain vaiheessa työn alle.

Ihan jees, mutta ei klassikkoainesta.Nykyään on näköjään trendinä venyttää kirjasarjoihin perustuvien elokuvien viimeinen osa kahdeksi leffaksi, ja sana rahastus hiipii väkisinkin mieleen. No, ei anneta sen häiritä. Oli tämä päätösosa 1 paljon parempi kuin trendin aloittanut Harry Potter leffa. Siinä sarjan päätösleffa ykkösessä ei paljoa muuta tehty kuin kiukuteltu, ja sitten ne kävelivät pitkin nummea. Tässä sentään oli kunnon Rambo meininkiä, kun pudotetaan suihkukone jouskarilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti