maanantai 30. marraskuuta 2015

Battlestar Galactica: Blood and Chrome (Blu-ray)

Battlestar Galactica on yksi suosikki-SciFi sarjoja, joita olen koskaan katsonut. Varsinkin se uudempi versio. Kyllä sillä originaalilla sarjalla on omat ansionsa, ja tulihan sitä pentuna tuijotettua, mutta kyllä uudempi on silti parempi. Menee minusta jopa Babylon 5 edelle.

Nyt on kuitenkin katsottavana Galactica-sarjan jonkinlainen sivujuonne. Pieni kertomus, joka sijoittuu aikaan ennen Cyclonien iskuja. Tehty pienellä budjetilla ja se kyllä näkyy paikoitellen. Varsinkin kun alkaa tapahtua, eli efekti-osastolla ovat varmaankin tehneet parhaansa, mutta kyllä budjetin niukkuuden välillä huomaa. Ei kuitenkaan ihan yhtä pahasti, kuin eräässä männävuosien venäläisessä sotasarjassa. Siinä tiesi aina, että kohta taistellaan, kun kuvan resoluutio putosi huomattavasti.

Ei tämä kuitenkaan huono ole, vaikkakin kliseinen. Vastavalmistunut pilotti ja kotiutumista odottava konkari yhteisellä huoltokeikalla, joka sitten muodostuukin joksikin ihan muuksi. Eipä päässyt juoni yllättämään, mutta ihan jees. Suositellaan Galactiga faneille. Jos et pidä Sci-Fi pätkistä, tuskin tämä saa päätäsi kääntymään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti