torstai 26. marraskuuta 2015

Gears of war 2 - Xbox360

Täysin tuntematon peli minulle, tuli konsolin mukana. Ei kai tämä susihuonokaan voi olla, jos kerran jatko-osakin jaksettu näkertää?

Jahans, tämä on 3rd person räiskintää, jossa ei pääse kuin yhtä putkea pitkin eteenpäin. Kontrollit pelittää, grafiikka hieman vanhahtavaa, mutta ihan OK. Aseistus on eksoottista ja sitä on paljon. Ammuslaatikoitakin on ripoteltu tiuhaan, ei tainnut kertaakaan päästä kudit loppumaan. Ja jos pääseekin loppumaan, niin moottorisahalla sitten (DOOM anyone?).

Välillä "pääsee" erilaisten aluksien puikkoihin, eli aika normisettiä. Jos äijä ottaa hittiä, niin suojaan johonkin odottelemaan. Tiimikaverit voivat myös pelastaa sinut, jos olet kuolemaisillasi. Siis jos käy tuuri. Yleensä eivät tajua sinua auttaa. Ei, vaikka ehtisitkin kontata heidän luokseen. Välillä joutuu auttamaan myös tiimikavereita. Se käy niin, että mennään pahasti hittiä saaneen kamun luokse ja painetaan x-näppäintä. Jos ei ehdi ajoissa, ja kamu kuolee, pitää aloittaa edellisestä palautuspisteestä. Tiimikaverit ovat kyllä välillä ihan pölkkyjä, ja seisovat lyijysateessa oikein huolella.

Pelin gore-toiminnon (= paljon roiskeita kuvaruudussa) kytkin aika nopsaan pois. Ei siksi, että se olisi minua järkyttänyt, mutta häiritsi kun peitti kuvaruudun.

Ihan jees, vaikka aika onkin nakertanut jonkin verran. Kun kerran tuli kaupantekijäisinä, niin kyllähän tämän kerran pelasi läpi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti