lauantai 21. tammikuuta 2017

Ascension (NetFlix)

Minä pidin tästä sarjasta, viimeiseen jaksoon asti. Minun annettiin ymmärtää, että tämä on mini-sarja. Jos tekee semmoisen, niin sitten laitetaan suurin osa juonen irtolangoista nippuun viimeisessä jaksossa. Kääritään paketti semmoiseksi, että katsojalle jää hyvä mieli, kun lopputekstit alkavat rullaamaan sen viimeisen kerran.

Nyt saan lukea netistä, että tekijät mukamas suunnittelivat toista kautta, mutta eivät sitten halunneetkaan tehdä, kun alunperinkin oli tarkoitus tehdä vain nämä kuusi jaksoa. Paskanmarjat sanon minä. Kyllä tämä jää niin pahasti vaiheeseen, että aivan varmasti oli tarkoitus tehdä niin pitkään jaksoja, kuin vain rahoitusta piisaa. Se on ihan OK syy, jos rahoitusta ei tipu ja sarja siksi loppuu, vaikka se fania saattaisikin ottaa päähän (Firefly/Dark Angel/Deadwood anyone?),  mutta tuollaisen pa***n selostaminen ainoastaan ärsyttää.

Jos kestää sen, että tämä jää pahasti kesken, niin tämän parissa viihtyy sen mitä se kestää. Alkuasetelma on kyllä herkullinen ja kun se pihvi paljastuu, niin minulla ainkin loksahti aluksi leuka lattiaan. Juu, I didn't see that one coming. Toiseksi viimeisen jakson loputtua olikin hieman epäilevä fiilis, että "kiirettä pitää jos tämän saavat yhdessä jaksossa nippuun". Eivät saaneet ja Ascensionin 100v tehtävä tuskin saa koskana päätöstään, ja siihen meidän on tyytyminen. Paljon hyviä ideoita, ja hukkaan, snif.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti