sunnuntai 21. helmikuuta 2016

GTA V - PS3

Kauan siinä meni, että tämän sai haalittua hyllyyn alelaarista. Kertoo jo osaltaan laadusta, kyllä ostava yleisö tietää.

Mitähän tästä nyt osaisi sanoa, jotain sellaista jota ei ole vielä sanottu? Grafiikka on varmaankin parasta mihin PS3 venyy. Ottaen huomioon, että PS3 versiossa ei ole kaikkia samoja minitehtäviä mitä PS4 versiossa on, hitaampikin tajuaa, että tämä saattoi olla Rock Starin joutsenlaulu PS3 alustalle. Pitänee alkaa säästämään ja kyttäämään, josko kalustoon tulisi päivitys vuoden 2016 aikana. Jää nähtäväksi, mutta tästä pelistähän minun piti jutustella.

Tuttua kamaa kaikille, joille GTA sarja on vähänkin tuttu. Pääjuoni, minitehtäviä, paljon tutkittavaa ja nuuskittavaa jne. Kartta on todella iso ja en pysty käsittämään miten niitä maastoon ripoteltuja ufon osia tms. oikeasti löytää kaikkia ilman netin apua. Uusiakin kikkoja on keksitty mukaan niin paljon, että peli on mukavan tuoreen tuntuinen. Pelin pörsissä voi esim. tehdä sikapaljon rahaa, tai menettää kaiken. Useamman henkilön ohjaaminen on sekin hauska lisä. Varsinkin kesken kiivastempoisen taistelun, kun pitää vaihtaa ohjattavaa äijää oli alussa pulssi kohdillaan.

On muuten ensimmäinen GTA jonka (pääjuonen) olen pelannut loppuun. Niissä toisissa taisi olla aina joku show-stopper tehtävä, jonka läpipääseminen ei vaan onnistunut. Pitääkin tarkistaa joku päivä on se GTA IV tehtävä, siellä rakennustyömaalla, vielä yhtä ylitsepääsemätön kuin aikaisemmin.

Ei tästä oikein keksi moitittavaa. Todella hyvä peli.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti