sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Terminator Genisys - Bluray

Onko joku selvillä kaikista Terminator sarjan aikajatkumoista? Muistan nähneeni jossain kaavion ja se oli jo silloin aika sekava. Nyt sheikataan oikein kunnolla, kun saman leffan sisällä matkustellaan ajassa taakse ja eteenpäin ja pistetään palikoita järjestykseen.

En oikein pääse leffaan sisälle. Ryminää on, mutta ehkä sitä ei ole tarpeeksi, tai sitten se on vääränlaista. Laitan leffan jäähylle tunnin kohdalla ja lähden nukkumaan. Ei kovin hyvä merkki.

Pari päivää myöhemmin jatkan katselemista ja alan löytää positiivisiakin puolia. Käsikirjoituksen ehkä nokkelin kohta on selitys sille, miksi Raaka-arskan Terminaattori on ikääntynyt. Kun on kerran robotti, eli kone. Pisteet siitä, mutta ei voi minkään. Kyllä tämä oli aika keskinkertainen, varsinkin Terminator elokuvaksi. Jos jossain kohtaa oli se "takaa-ajon aikana koko kortteli lanaan"-kohtaus, joista leffasarja on kuuluisa, niin jäi huomaamatta. Ehkä minä nukuin/nuokuin siinä kohtaa.

Se eka oli ehkä paras, muistan diggailleeni siitä ihan älyttömästä nuorempana. T2 on tietysti se useimpien tuntema, turbo-ahdettu, Terminator. Gunnareiden musasta huolimatta, se on minun listoilla silti sijalla kaksi. Ne loput (monta näitä muuten jo on?) olisi voinut jättää vaikka tekemättä.

Toivottavasti tämä oli nyt tässä. Maailma ei tarvitse enää yhden ainoaa Terminator elokuvaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti