keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Banshee - Season 1 - DVD

Tässäpä sarja, josta en tiennyt etukäteen mitään. Olen näitä joskus pyöritellyt kaupassa, mutta kun hinta/innostus eivät ole kohdanneet, ovat ne jääneet hyllyyn. Nyt kun divarissa tyrkytettiin mukaan puoli-ilmaiseksi nappasin mukaan. Lauantaiksi suunniteltu pelisessio jää pitämättä, kun .. .no, ehkä siitäkin joskus lisää. Anyway, LA iltana tyrkkäsin ekan levyn koneeseen, ja SU puolella oltiin, kun viimeisen jakson lopputekstit vyöryivät ruutuun.

Juonihan on täysin pöhkö. Ex-vanki lähtee vapauduttuaan etsimään rikoskumppaniaan, jolle se saalis aikoinaan jäi. Apuna hänellä on todella taitava hakkeri (ei jaksa ruotia enempää, semmoinen Hollywood taitoinen, joka pystyy netin kautta katsomaan vaikka sinun jääkaappisi sisällön .. täysin epärealistinen siis) ja perässään Ukrainasta oleva mega-rikollinen. Jonka tämä ex-vanki siis petti, sillä viimeisellä keikallaan joka päätyi vankilaan. Sitten monen pikkusattuman jälkeen herrasta tulee Banshee nimisen pikkukaupungin sheriffi... Huokaus, kuulostaa tosi tyhmältä. Miksi tämä sitten naulasi niin tehokkaasti takapuolen kiinni penkkiin?

Väkivaltaa (hyvin graafista sellaista) ja seksiä. Niitä tässä sarjassa meinaan piisaa. Joka-ikisessä jaksossa joku pätkii toista turpiin niin, että Rambokin olisi kateellinen. Kunnon Hollywood tappeluita, joissa äijät pysyvät tolpillaan ja tappelu vain jatkuu, vaikka oikeasti toinen osapuoli olisi lasaretissa jo sen ekan iskun jälkeen. Jos ei tapella, niin sitten ammuskellaan, tai pannaan. Kaikki tämä kuulostaa todella tyhmältä, mutta kun se on toteutettu niin hyvin. Kunnon aivot narikkaan sarja.

Sheriffimme on kaiken aikaa paljastumisen partaalla. Jos Ukrainalaiset eivät ole kannoilla, niin sitten paikallinen rikollispomo aiheuttaa harmia, tai sitten kaupunkiin saapuu moottoripyöräjengi. Ja koska sheriffimme ei oikeasti ole sheriffi, vaan rosmo, niin metodit ottaa tilanne haltuun ovat semmoisia, että alaisia hieman hirvittää.

Oikeassa elämässä herra olisi jäänyt kiinni alta aikayksikön, ja se hakkerikin siinä samalla. Ei haittaa, viihdettä tämä vaan on, ja hyvää sellaista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti