keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Black Ops III - PS3

Kauan sitä odotin, että löytyi halvalla, mutta kärsivällisyys jne. Olen pitänyt kovastikin Black Ops sarjasta, ja kun lehdessä kehuttiin kampanjaa, niin odottavan aika oli pitkä. Minä kun en, edelleen, pelaa verkossa mitään.

Levy koneeseen ja sieltähän tulee päivityksiä niin paljon, että valmista on vasta 2h myöhemmin. No, kai tämän verran nyt vielä jaksaa odottaa...

Kun peli lopulta on valmis ja lähtee pyörimään, olen hetken ihmeissäni, kun en löydä kampanjaa. Onpa vaikea valikko, mihin ihmeeseen se kampanja on piilotettu? Kunnes karvas totuus paljastuu. PS3 versiosta kampanja on pudotettu pois, kun Activision oli sitä mieltä, että PS3 ei sitä jaksa pyörittää. Tarjolla on vain niitä nettipelejä, ja jotain Zombie-kenttiä. Eli pitäisi olla uudempi PS4 (ja tietysti PS4 versio pelistä), jos haluaa pelata kampanjan. <sensuroitu pois kirosanoja> Siis oikeesti ... ei näin.

Oli muuten aika lähellä, että en lähtenyt siltä istumalta ajamaan Verkkokaupan 24h kioskiin ja ostamaan uutta pleikkaa. Julistan tässä Black Ops III ehkä paskimmaksi peliksi ikinä, ihan vaan valikon perusteella. Pidemmälle ei ollut kiinnostusta mennä, kun se kampanja puuttui.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti