tiistai 15. marraskuuta 2016

The Expendables 3 - bluray

Heh, no nyt on äijämeininkiä. Kai tänne oli piilotettu joku juonikin, mutta eipä sillä ole muuta tarkoitusta, kuin antaa puitteet toiminnalle, ja sitä piisaa. Esiintyjäkaarti on tuttuun tapaan hengästyttävän pitkä ja nimekäs. Kun en etukäteen vilkuillut listaa, niin olihan se ihan kiva pongata esim. Mel Gibson ja Harrison Ford (kaikkeen sekin lähtee mukaan).

Pyyhkeitä siitä, että Chuck Norris ei ole mukana. Suorastaan pettymys. Sitä jotenkin odotti, että kun jo loputtomalta tuntuneen vihollisten hyökkäyksen jälkeen tuli vahvistuksia, että nyt. Lisää vihulaisia, lisää tankkeja, ja sitten Norris ei tulekaan pelastamaan päivää. Pettymys. höh. Plussaa siitä, että eivät ota itseään (kovin) tosissaan, ainkaan koko leffan aikaa. Siitäkin plussaa, että sedät jaksavat vielä heilua.

Antonio Banderas saa kunniamaininnan. Äijän esittämän palkkasoturin mielenterveyttä tulee jo epäiltyä, mutta kun toiminta alkaa mies osoittaa tehokkuutensa. Siinä rajoilla keikkuen, tuuriin nojaten ja koheltaen. Tuon hahmon ympärille saattaisi rakentaa vaikka kokonaisen leffan.

Oluen, naksujen ja jos mahdollista, äijäköörin kanssa katsottuna tämä on parhautta. Tavallaan ;-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti