sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Call of duty infinite warfare - PS4

Saako nillittää? Ihan sama, nillitän silti: jos tähän jostain sai tekstityksen päälle, niin en sitä löytänyt. Ehkä en etsinyt riittävän tarmokkaasti. Ed. seikasta johtuen minulla ei ole useinkaan mitään hajua millaista tehtävää olen lähdössä tarpomaan. En tiedä onko sillä suurtakaan väliä, mutta kun voluumeja ei iltapeleissä voi pitää kovalla, niin en oikein kuule mitä ne siellä aina jutustelevat. Eli aika sumeaksi jäi juoni. Siinä taidettiin pelastaa ihmiskunta, tai jotain. Kuulokkeet? Mitä sä oikein tarkoitat? Nehän painaa ja hiostaa ja johto on tiellä. Langattomat? No, nekin hiostaa ja painaa ja niistä on kuitenkin aina akku loppu. Not my cup of tea.

Tässä kai ohjattiin komentajaa ja siitä voisi nillittää vähän lisää. Yksikään komentaja ei lähde (ellei ole ihan pakko) ns. etulinjaan paukuttelemaan. Ehei, komentaja komentaa, kaukana etulinjasta. Hän on se, joka vetää isot linjat, määrää lisää lihaa myllyyn ja siihenmalliin. Ei anneta tuon(kaan) häiritä. Komea on ja taatusti ei olla vielä lähelläkään sitä mitä PS4 tehoista saadaan revittyä irti. Tämähän eroaa sillai aikaisemmista osista, että nyt mennään vierailla planeetoilla ja avaruudessa. Siitä johtuen aseet on ihan UFO-settiä, mutta samaa (putki)räiskintää tämä  on kuin aikaisemmikin. Itse pidin eniten niistä kentistä, joissa oltiin vielä tiukasti maan pinnalla. Ullatus.

Nillitys numero kolme: lyhyt tämä kuitenkin oli. Jos ei olisi tullut koneen kylkiäisenä saattaisi ns. ottaa päähän. Tiedetään, että eihän nämä kampanjapelit oikeasti ole se juttu, vaan moninpeli. Jota en siis edelleenkään pelaa, piste. Voisivat kuitenkin joskus muistaa meitä kampanja-diggareitakin.

Bad Company saisi tulla taas uusi osa, sitä renttujengiä oli hauska ohjastaa. Jookos vaikka? :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti