keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Need for speed (Nelonen)

Piti katsoa jotain ihan muuta, tai sitten pelata pleikkaa. Sopivasti illan aluksi telkku sattuu olemaan kanavalla, josta lähtee pyörimään Need For Speed. Tämä on tuttu nimi pelien puolelta, joten jään kanavalle. Varsinkin kun hokaan, että en ole tätä nähnyt. Leffan alku menee ihmetellessä, että mistä minä oikein tunnen tämän pääosan esittäjän, kunnes hokaan, että sehän on Breakin Bad sarjasta tuttu Jesse. Ensimmäinen wtf tulee tässäkohtaa, kun muistelen, että eikös tämän leffasarjan yksi pääosan esittäjistä kuollut kolarissa? Onko Jesse Pinkman kuollut?

Seuraavaksi rupeankin odottelemaan Vin Dieseliä ruutuun, ja vasta noin varttia ennen lopputekstejä tajuan sekoittaneeni kaksi "kaahataan autolla lujaa"-sarjaa, eli Need for Speed (kai näitä on tehty enemmän kuin yksi?) ja Fast and Furious. No hupsista, sattuuhan sitä.

Itse leffa on aika köykäinen, mutta autot ovat komeita (saavuttamattomia) ja nopeita (saavuttamattomia). Ruotsin superauto saa vähän liikaakin ruutuaikaa. Koening.. jotain, en tosiaankaan katso kooklesta miten se oikein kirjoitetaan. Se, että musti menee romuksi (hups, spoiler) on aika fiksu veto käsikirjoittajilta. Ei musti, vaikka kuinka muka olisi Carrol Shelbyn keskenjäänyt mestariteos, oikeasti pärjäisi näille muille superautoille. Esim. Bugatti Veyronille.

Kilpaa-ajaminen on tämän leffan suola ja muuten juoni on niin täynnä reikiä, että ei jaksa edes aloittaa... Kyllä tämän kerran katsoi, mutta jos (ja kun) sattuu seuraavan kerran kohdalle, niin kanava vaihtuu taatusti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti