torstai 2. maaliskuuta 2017

Lomaviikon leffoja

Oikeasti nämä tuli katsottua jo jokin aika sitten, mutta eipä ole ollut aikaa tehdä raporttia. Laitetaan nyt näistä jotain muistiin, ennenkuin unohtuvat kokonaan.

The fifth Wave (bluray)

Ei tämä nyt susihuono ollut, mutta kirja oli kuitenkin parempi. Hankittu makuunin alelaarista, mistäpä muualtakaan :-) Kirjan kakkososa saisi kyllä jo tulla vastaan sopuhinnalla jostain ale-laarista. 

X-men Apocalypse (bluray)

Pari hyvää ideaa ... no okei, ajatus siitä, että jo faarao aikoinaan olisi ollut mutantti on hykerryttävän hyvä, mutta ei se leffaa kokonaan pelasta, Ilmeisesti näitä X-men leffoja tulee loputtomasti, vaikka minulle alkaa jo riittämään, Efektien yms, puolesta tämä on ihan jees, mutta ei vaan enää jaksa näitä ... tökkii ja seuraavaa pukkaa jo (Logan?)

Independence day - Resurgence (bluray)

Ei tämä nyt vaan toimi, vaikka komealta näyttääkin, Laskeutuiko tässä mukamas oikeesti maapallolle niin iso avaruusäijien alus, että se ulottui koko Atlantin ylitse? En jaksa katsoa uudestaan, mutta jos näin, niin joku tolkku nyt juonen aukoillekin. Loppu jää niin kivasti auki, että jatkoa saattaa olla luvasssa, koska "let's go kick some alien ass", huokaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti